Regisztráció nélküli egyszerű rendelési felület! A megrendelés első lépése a megrendelőlap kitöltése. Kérjük minden adatot szíveskedjék hiánytalanul és pontosan megadni a megrendelés problémamentes teljesítésének érdekében.

Ha megrendelőlapja megérkezett hozzánk, rendelését e-mail-ben igazoljuk vissza. Kérjük minden esetben ellenőrizze e-mail postafiókját, mert ha az átküldött megrendeléssel, anyaggal valami gond van, azt is ott fogjuk jelezni. Ha 1 munkanapon belül nem kapott visszaigazolást, valószínűleg nem kaptuk meg levelét, ebben az esetben kérjük hívjon a 482-02-10-es telefonszámon.

Fizetési feltételek:

• Átvételkor utánvéttel, csak 10.000 Ft rendelési érték alatt.

• Előre utalással (min. 2000 Ft értékű rendelés esetén). 10.000 Ft feletti értékű rendelés esetén a gyártást csak akkor tudjuk megkezdeni, ha a rendelés összértéke számlánkra beérkezett. A rendelés visszaigazolásával együtt Ön kapni fog egy számlamásolatot, ami alapján az utalást teljesítheti. Az eredeti számlát az áru átvételekor adjuk kézbe.

• Az elkészült terméket üzletünkben személyesen is átveheti (Bp. XXII. Kossuth L. u. 25-29. F04), vagy futárszolgálattal is el tudjuk juttatni azt.

Házhozszállítás:

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, az elkészülést követő munkanapon. Az elkészítési határidő termékenként változó!
A szállítás árai:
2 kg-ig Budapestre ill. vidékre: előre utalással 1250 Ft, utánvéttel 1680 Ft.
Bor kiszállítása esetén +310 Ft/palack csomagolási költséget is felszámítunk.
Figyelem! 1-2 palack bor kiszállítását csak akkor tudjuk vállalni, ha fadobozt is rendel hozzá. Erre a biztonságos, törésmentes szállítás érdekében van szükség. Megértését köszönjük. Nagyobb mennyiség kiszállítására kérje egyedi ajánlatunkat!

Tovább az Általános megrendelőlaphoz -->
[főoldal] [gyorsnyomda] [ofszet nyomda] [egyedi ajándék] [egyedi bor] [Parker tollak] [kapcsolat]

[házszámtábla] [autóillatosító] [fényképes tortaostya] [ballagási tarisznya] [ballagási ajándék] [egyedi telefontok] [egyedi rendszámtábla] [utcanévtábla készítés] [sebességtábla] [fémtábla] [gyászjelentés] [igazolványkép] [kártyanaptár] [bélyegző készítés] [névre szóló borcímke]